Регистрирај се

Најди ги вашите идеални Име на домеин

Обезбедете го вашиот домен со регистрирање на вашиот домен со нас!

  • .com само RS6,258.00 /год
  • .info само RS6,258.00 /год
  • .net само RS6,258.00 /год
  • .bz само RS12,600.00 /год
  • .com.pk само RS5,145.00 /2год
  • .edu.pk само RS5,145.00 /2год
  • .gov.pk само RS5,145.00 /2год

само RS6,258.00/год

само RS6,258.00/год

само RS6,258.00/год

само RS6,258.00/год

само RS6,258.00/год

само RS12,600.00/год

само RS6,300.00/год

само RS5,145.00/2год

само RS5,145.00/2год

само RS5,145.00/2год

само RS5,145.00/2год

само RS5,145.00/2год

само RS5,145.00/2год

само RS12,600.00/год

само RS12,600.00/год

само RS6,258.00/год

Проверете ги нашите TLD-адреси подолу

Преглед на листата на домени на TLD на располагање за да започнете бизнис веб-сајтот!

GTLDs и CCTLDs

Домен 2 Е-пошта е бесплатно Цена / Година

Sale

.info
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Sale

.org
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Sale

.co.uk
RS6,300.00
Обновна цена RS6,300.00

Sale

.com.pk
RS5,145.00
Обновна цена RS5,145.00

GTLDs и CCTLDs

Домен 2 Е-пошта е бесплатно Цена / Година

Hot

.biz
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Hot

.com
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Hot

.net
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Hot

.pk
RS5,145.00
Обновна цена RS5,145.00

Hot

.us
RS6,258.00
Обновна цена RS6,258.00

Земете онлајн во три едноставни чекори

Изберете име на домен

Изберете форма на широк спектар на домени, како што се .com, .in и многу повеќе

Изберете хостинг план

Ние нудиме најдобар хостинг во повеќето достапни цени на пазарот

Поставете веб-страница

Научете како да го подесите вашиот веб-сајт од нашата голема база на знаење

ПОВИК НА САД
+1(929)8002575
(Бесплатно)
РАЗМЕНА СО НАШИОТ
ДОМАНСКИ ЕКСПЕРТИ

Добијте ја својата корисничка е-адреса: Изградба на доверба во вашиот бизнис.

Испратете ја вистинската порака до вашите клиенти и потенцијални клиенти користејќи профаксиска адреса за е-пошта како yourname@example.com. Додавањето сопствени адреси на е-пошта до вашиот домен е лесно и додава кредибилитет на вашата компанија. Проверете ги нашите опции за е-пошта.

Регистрирај се

Сведоштва

Дознајте што нашите клиенти ги кажуваат за нашите производи и услуги.

Powered by WHMCompleteSolution