Едноставна и транспарентна цена

From startup to enterprise, we've got you covered.

Basic

Shared Linux Hosting Basic Package

RS200.00 Месечно

RS600.00 Квартален

RS1,200.00 Полу Годишно

RS2,400.00 Годишно

 • 250 MBs Disk Space
 • 10 GBs Data Transfer Limit
 • 9AM to 5PM Email Support
 • 5 Email Accounts
 • 1 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Normal

Shared Linux Hosting Normal Package

RS400.00 Месечно

RS1,200.00 Квартален

RS2,400.00 Полу Годишно

RS4,800.00 Годишно

 • 500 MBs Disk Space
 • 20 GBs Data Transfer Limit
 • 9AM to 5PM Email Support
 • 10 Email Accounts
 • 1 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Standard

Shared Linux Hosting Standard Package

RS600.00 Месечно

RS1,800.00 Квартален

RS3,600.00 Полу Годишно

RS7,200.00 Годишно

 • 1000 MBs Disk Space
 • 50 GBs Data Transfer Limit
 • 9AM to 5PM Email/Phone Support
 • 20 Email Accounts
 • 2 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Classic

Shared Linux Hosting Classic Package

RS1,800.00 Месечно

RS5,400.00 Квартален

RS10,800.00 Полу Годишно

RS21,600.00 Годишно

 • 2500 MBs Disk Space
 • 100 GBs Data Transfer Limit
 • 9AM to 5PM Email/Phone Support
 • 30 Email Accounts
 • 5 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Gold

Shared Linux Hosting Gold Package

RS2,500.00 Месечно

RS7,500.00 Квартален

RS15,000.00 Полу Годишно

RS30,000.00 Годишно

 • 5000 MBs Disk Space
 • 150 GBs Data Transfer Limit
 • 9AM to 5PM Email/Phone Support
 • 50 Email Accounts
 • 8 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Corporate

Shared Linux Hosting Corporate Package

RS4,000.00 Месечно

RS12,000.00 Квартален

RS24,000.00 Полу Годишно

RS48,000.00 Годишно

 • 10000 MBs Disk Space
 • 200 GBs Data Transfer Limit
 • 24/7 Email/Phone Support
 • 100 Email Accounts
 • 10 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Corporate Advance

Shared Linux Hosting Corporate Advance Package

RS7,000.00 Месечно

RS21,000.00 Квартален

RS42,000.00 Полу Годишно

RS84,000.00 Годишно

 • 25000 MBs Disk Space
 • 500 GBs Data Transfer Limit
 • 24/7 1:1 Email/Phone Support
 • Unlimited*** Email Accounts
 • 20 Sub Domains
 • cPanel

Hosted in State of
the Art (Tier 3 Compliant) Data Center.
NextGen Firewall with
DDoS And Anti spam Protection.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Неограничен пропусен опсег*

Да, затоа што како просечен надомест на мобилниот телефон, доминацијата на пропусниот опсег SUCK уште повеќе!

Сведоштва

Дознајте што нашите клиенти ги кажуваат за нашите производи и услуги.